Kepez Belediyespor yetenek avında

Antalya Sektörel

Spor okulları kayıtları devam eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 4 bin’i aşan başvuru yapıldığını belitti. Çocukları yetenek taramaları ile altyapıya yönlendiren Kepez Belediyesi Spor Kulübünde yaz spor okulları Pazartesi (Yarın) ilk derse başlıyor.

3769beb4-f38b-4230-9865-60b4acde8fc0.webp

Spor alanında birçok branşa hizmet eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü, bu yılki yaz spor okullarında yüzme, futbol, basketbol, voleybol, teniz, okçuluk, tekvando, güreş ve jimnastik dallarını kapsayan kurslarla gençlere hizmet verecek. Yarın itibariyle hizmete başlayacak olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü yaz spor okulları kurslarına gençler yoğun ilgi gösterdi. Kulüp bünyesinde görev yapan antrenörler yetenekli gördükleri çocukları altyapılarına davet ediyor ve düzenli antrenmanlara katılan çocuklar kulübün lisanslı sporcusu olabilecek.

TESİSLER HAZIR

Antalya’da yoğun bir katılımın gerçekleştiği yaz spor okullarında tesisler hazırlandı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü yaz kurslarını  Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Turgut Özal Spor Salonu, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu ve kulüp binasında organize ediyor.


HEDEF 5 BİN SPORCU

Kepez Belediyesi Spor Kulübü antrenör ve yönetim kurulu üyeleri ile son hazırlıklar için değerlendirmede bulunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, bu sezon 5 bin sporcu hedeflediklerini belirtti.  Tesislerin tüm ihtiyaçlarından yeni sezon programına kadar her tür detayın masaya döken Başkan Çatal, “Antalya’nın dört bir yanından gelen sporcu adaylarını ve velilerini memnun etmek için hassasiyet göstereceğiz” dedi.

(Haber Merkezi)


  • Yayımlanma Tarihi: 09 Temmuz, 2023 17:31
  • Güncellenme Tarihi: 09 Temmuz, 2023 17:31