Kepez’de açılış heyecanı

Antalya Sektörel

Kepez Belediyesi Spor Kulübü spor okulları açılış töreni öncesi bir araya geldi. Spor okulları hazırlıklarının tamamlandığını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık, spora gönül veren tüm çocuklarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

66b1161d-d841-4a22-9fb2-115ef358ddbe.webp

Yarın ilk dersine başlayacak olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Spor Okulları tüm hazırlıkları tamamladı. Hazırlıkları tamamlanan spor okulları projesinde Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve yönetim yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şimşek, Kürşat Altıntaş ve Ayhan Karaipek açılış töreni öncesi antrenörler ile son toplantıda buluştu.

5.750 ÇOCUĞA HİZMET EDECEK

Toplantıda konuşan Başkan Hakan Çatal, “Bugün açılışımızın açılışını yapacağımız spor okullarımız toplamı on branşta 5.750 çocukla hizmete başlayacağız. Bütün bir yaz sezonunu kapsayan içinde çeşitli animasyonlar ve gezi günlerini de tertip ettiğimiz güzel bir çalışma programı sunuyoruz çocuklarımıza. Her şeyden önce sportmen bir kişiliğin ilk adımını atmaları için onlara yardımcı olmaya çalışacağız bu ilk adımda. Çocuklarımızın bu yaz sıcaklarda ki çalışma yani onları daha şey sıcaklardan kurtarıp kapalı ortamlarda spor yapmalarını sağlayacağız. Açık ortamlarda da çocukların iyi zaman geçirmelerini sağlayacağız. Hem eğitici hem öğretici hem de sportmenlik sağlayacak güzel çalışmalarla çocuklarımıza güzel bir yaz sezonu vaat ediyoruz toplamda beş bin yedi yüz elli kişi, on, on branş yüz yirmi altı öğretici, yani antrenör, yardımcı antrenör ve idari personellerle birlikte 126  kişiyle çocuklarımıza hizmet vereceğiz” ifadelerini kaydetti.

(Haber Merkezi)


  • Yayımlanma Tarihi: 09 Temmuz, 2023 17:34
  • Güncellenme Tarihi: 09 Temmuz, 2023 17:34