Kaleci Kenan ve Soner resmen açıklandı

Gözde Dolayman

Antalyaspor, daha önce resmi sözleşmeye imza attırdığı Bosna Hersekli milli kaleci Kenan Pirić ve Konyaspor’dan ayrılan orta saha oyuncusu Soner Dikmen transferlerini resmen açıkladı. İki oyuncunun lisansı, transfer engeli kaldırıldıktan sonra çıkarılacak

Kaleci-Kenan-ve-Soner-resmen-aciklandi_2c531d07-571b-4cb3-9dd9-e174fc61acd8.webp

Eski oyuncularına olan borcu nedeni ile transfer engeli bulunan Antalyaspor, bir yandan bu engeli kaldırmaya çalışırken, bir yandan da dış transferde imzaları attırmayı sürdürüyor. Engeli devam ettiği için henüz oyuncularına lisans çıkaramayan kırmızı-beyazlı takım, daha önce imza attırdığı Kenan Piric ve Soner Dikmen transferlerini resmen duyurdu.

 

KENAN PİRİC: OLMAK İSTEDİĞİM YERDEYİM

Helton Leite ile yeniden anlaşmayan Antalyaspor, Bosna Hersek milli takım kalecisi Kenan Piric’e 2 yıllık sözleşme imzalattı. Antalyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Kenan Piric, “Şehir hakkındaki ilk izlenimlerim harika. Geldiğim andan itibaren yönetimin, teknik ekibin ve kulüp çalışanlarının sıcak karşılaması nedeniyle teşekkür ederim. Olmak istediğim yerdeyim. Doğum tarihimin de Antalyaspor için özel anlamı olan bir gün olması beni ayrıca mutlu etti. Takım arkadaşlarım ile birlikte Antalyaspor'un hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

SONER: TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Soner Dikmen ise bu kararı vermekte hiç zorlanmadığını belirterek, “Beni bu güzide camiaya layık gören başkanım, yöneticilerim ve hocama teşekkür ediyorum. Antalyaspor'un başarısı için gerekli gayreti ve özveriyi takım arkadaşlarımla birlikte gösterip takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. Şehrin güzelliği, tesislerimiz ve takımımızdaki aile ortamı benim için sıcak bir karşılama oldu. Bu camiaya layık olacağım. Tek isteğim taraftarımız yanımızda olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Gözde Dolayman


  • Yayımlanma Tarihi: 07 Temmuz, 2024 16:52