Finike’de satranç turnuvası tamamlandı

Betül Yasay

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Finike Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Finike Güreş Salonu’nda düzenlenen Finike Belediyesi Festivali 2. Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada derece yapan yarışmacılara Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi madalya ve kupa taktim etti.

a4ca8cc2-fbd5-4cce-b219-f743d5cdb52f.webp

Finike Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu ortaklaşa satranç turnuvası düzenledi. Finike Güreş Salonu’nda düzenlenen turnuvaya sınırlı sayıda yarışmacı katılım gösterdi. 64 yarışmacının katıldığı turnuvada yarışmacılar 6 kategoride yarıştı.

Bu sene ikincisi düzenlenen satranç turnuvasında kapanış konuşması yapan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bu turnuvanın devamının sağlanmasını çok isbtediklerini söyledi. Başkan Geyikçi, “Bu turnuvanın düzenlenmesinde katkısı olan herkese çok teşekkürler. Finike Belediyesi'ne ve saygı değer katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Derece elde eden ve ödül alanları tebrik ediyorum” sözlerini kaydetti.

Turnuva tamamlandıktan sonra ELO puanlarına göre derece yapan sporculara Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ödüllerini taktim etti.

Haber: Betül Yasay


  • Yayımlanma Tarihi: 11 Temmuz, 2023 13:51
  • Güncellenme Tarihi: 11 Temmuz, 2023 13:51