Diş sağlığının önemi giderek artıyor

Görkem Dellal

20- 26 Kasım “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Dünya Diş Hekimliği Günü” etkinliğinde konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Oğuz Karahan, günümüzde ağız ve diş sağlığının öneminin giderek arttığını söyledi

Dis-sagliginin-onemi-giderek-artiyor_48787f62-f6f0-483f-8d12-4fd223de89dc.webp

20- 26 Kasım “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Dünya Diş Hekimliği Günü” kutlamaları Antalya'da da gerçekleştirildi. Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gerçekleşen etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emre Asiltürk, Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Murat Yılmaz, diş hekimleri ve hastane çalışanları katıldı.
DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ARTTI
Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Yılmaz ve Karahan birer konuşma yaptı. "Sağlık ağızda başlıyor" diyen Karahan, toplum ağız ve diş sağlığının korunması hususunda toplumsal farkındalığın oluşturulmasına dikkat çekerek sağlık çalışanlarımnın verdiği emeklereden dolayı tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti. Diş sağlığının öneminin gün geçtikçe arttığına ve diş hekimliği mesleğinin önemine dikkat çeken Sayın Karahan, diş hekimlerimizin hakikaten özveriyle hizmet etmeye çalıştığını vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından, pasta kesilerek, 2023 yılında emekli olan kurum personellerine de plaket takdim edildi.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 21 Kasım, 2023 17:33