Dayankaç: İnsana dair bini aşkın çalışmam var

Antalya Sektörel

Akademi Zamanı Kurumsal Direktörü olan ve insana dair çalışmalar yürüten Kişisel Gelişim Uzmanı ve NLP Uygulayıcısı Müge Dayankaç, insana katkı sağlayacak her projenin kendisi için çok özel olduğunu ifade ederek Akademi Zamanı ile yolunun nasıl kesiştiğini anlattı.

69b60d33-caea-4288-bb0c-cd4bbe0ae58a.webp

15 yıldır koçluk eğitimi veren Akademi Zamanı Kurumsal Direktörü Müge Dayankaç, insana dair tecrübelerini, yaptığı seansların sonuçlarını ve verdiği eğitimlerin çıkarımlarını Akademi Zamanı’nın bünyesine dahil ettiğini dile getirdi. Sertifikalı programlar düzenleyen ve 3 adet kitabı bulunan Dayankaç, “İnsana dair birçok alanda çalışma fırsatı buldum. Binleri geçmiş şekilde insanlarla seanslar yaptım. Benim için çok keyifli bir yolculuktu” diyerek Akademi Zamanı ile yollarının nasıl kesiştiğini anlattı.

AKADEMİ ZAMANI YOLCULUĞU

“İnsanın çok kıymetli olduğuna inanırım” diyen Dayankaç, “İnsanın değişime müsait olduğunu ve bir o kadar da zorlandığını biliyorum. İnsana katkı sağlayacak her proje benim için çok özeldir. Akademi Zamanı projesi de bu sayede benim hayatıma girdi. Akademi Zamanı’nda eğitim içerikleri oluşturuyorum. Öğrencilerimizin sınav hazırlığından itibaren akademik süreç ve arkasından meslek edindirmeye değin her aşamada yanlarında oluyoruz. Onların psikolojik, sosyolojik ve ruh hallerine katkıda bulunuyoruz” sözleriyle Akademi Zamanı’nın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akademi Zamanı Genel Müdürü Vural Özkan ve Müge Dayankaç

Haber: Gözde DOLAYMAN


  • Yayımlanma Tarihi: 08 Haziran, 2023 12:36
  • Güncellenme Tarihi: 08 Haziran, 2023 12:36