Çocuğunuzun potansiyeli ortaya çıksın, patron olsun!

Gözde Dolayman

Dünya çapında eğitim hizmeti veren ve çocuğunuzu iş dünyasına hazırlayan MiniBoss, Türkiye’de bir ilk olarak Antalya’da da faaliyet göstermeye başladı. Eğitimi pratikleştirerek çocukların potansiyelini ortaya çıkaran MiniBoss, girişimci ve lider bir nesil yetiştirmek için çocuklara ve gençlere girişimcilik, sanat ve İngilizce üzerine haftasonu dersleri veriyor.

91870028-8aec-4ddb-9f8f-94597ceadd6b.webp

Dünya çapında eğitim hizmeti veren ve Türkiye’de bir ilk olarak Antalya’da faaliyet göstermeye başlayan MiniBoss, çocuğunuzun potansiyelini ortaya çıkararak minik patronlar yetiştiriyor. MiniBoss Business School Uluslararası Eğitim Ağı, dünyayı daha iyiye doğru değiştirebilecek yeni ve güçlü bir girişimci ve lider nesli yetiştirmek için çocuklara ve gençlere yönelik işletme okullarından oluşan küresel bir ağ olarak hizmet veriyor.

MiniBoss & BigBoss Antalya şubesinde; girişimcilik, sanat ve İngilizce derslerinin verildiğini belirten MiniBoss ve BigBoss’un Orta Asya temsilcisi Jamilia Kerımova verdikleri eğitimler ile yaratıcı ve girişimci bir neslin yetişmesi için çabaladıklarını ifade ediyor.

 

MiniBoss ve BigBoss’un Orta Asya temsilcisi Jamilia Kerımova


  • Yayımlanma Tarihi: 23 Eylül, 2023 14:17
  • Güncellenme Tarihi: 04 Ekim, 2023 14:06