Lisede pilav günü buluşması

Gülşah Gürsoy

Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi, pilav günü etkinliği düzenledi. Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nin organize ettiği etkinlik, okul bahçesinde gerçekleştirildi

56d14334-696a-4bb6-a399-2cc8d13c7936.webp

Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Müdürü Bahri Toker, Mezunlar Derneği Başkanı Yılmaz Altuntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, lise öğretmenleri ve mezunların açılış konuşmalarından sonra mezunlar açık hava canlı müzik konseriyle eğlendiler. Yaklaşık on bin mezunu olan Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi’nin, 25 yıl önce 1998 yılında ilk mezunlarını verdiğine dikkat çekildi.

 

ALTUNTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Metin ve Nuran Çakallıklı tarafından bağışlanan okula her mezununun bir vefa borcunun bulunduğunu belirten Mezunlar Derneği Başkanı Yılmaz Altuntaş, “Bu nedenle mezunların okulumuzun kurumsal gelişimine katkı sağlayacağı etkinlikleri planlamak ve gerçekleştirmek, bu etkinliklerin okulla yapılacak iş birliği ile üretilmesini ve yürütülmesi yönünde çalışmalar yapmak, bu sürece mezunların etkin katılımını sağlayacak altyapıyı oluşturmak mezunlar derneğinin başlıca hedefleri arasındadır. Pilav gününün organizasyonunda desteklerini esirgemeyen Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Okul Yönetimine, Muratpaşa Belediyesine ve Gatsby Event’e çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haber: Gülşah Gürsoy

 


  • Yayımlanma Tarihi: 27 Haziran, 2023 15:18
  • Güncellenme Tarihi: 28 Haziran, 2023 00:47