Martı Hotels, yeni sezona yeniliklerle giriyor

Antalya Sektörel

Martı Hotels & Marinas Genel Müdürü Handan Boyce, "Yenilediğimiz tesislerimiz, hizmete sunacağımız yeni konsept çalışmalarımız ve fark yaratan hizmet kalitemiz ile her zaman olduğu gibi bu sezonda da misafirlerimize eşsiz tatil deneyimleri yaşatmak için hazırız” dedi.

MarinasGenelMdrHandeBoyce2jpg_20230413153636715.webp

Türkiye turizminin köklü markası Martı Hotels & Marinas, sektörünün küreseldeki en önemli organizasyonlarından biri olan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT’te yer alan Martı Hotels & Marinas, turizm sektöründeki ayrıcalıklı hizmet anlayışını, tesislerde gerçekleşen renovasyon ve yeni konsept ürünlerini ziyaretçi ve turizm profesyonelleri ile paylaştı.

Martı Hotels & Marinas Genel Müdürü Handan Boyce, marka olarak fuarda gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, “Turizm sektörünün kalbinin attığı bu önemli organizasyonda biz de Martı grubu olarak birbirinden özel tesislerimiz ile yer aldık. Yenilediğimiz tesislerimiz, hizmete sunacağımız yeni konsept çalışmalarımız ve fark yaratan hizmet kalitemiz ile her zaman olduğu gibi bu sezonda da misafirlerimize eşsiz tatil deneyimleri yaşatmak için hazırız” dedi.


  • Yayımlanma Tarihi: 13 Nisan, 2023 15:37