Toptancı Hal'de Nevzat Akcan dönemi başladı

Gözde Dolayman

Antalya Toptancı Hal Yaş sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 68 yıllık derneğin 20’inci başkanı seçilen Nevzat Akcan, görevi eski Başkan Hasan Ali Yılmaz'dan görevi devraldı.

Toptanci-Halde-Nevzat-Akcan-donemi-basladi_dbafac4d-8a39-49a2-8a9f-2230dabfa594.webp

1956 yılında kurulan Antalya’nın 68 yıllık ve 142 üyesini bünyesinde bulunduran Toptancı Hal Yaş sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin genel kurulu yapıldı. Dernek binasında gerçekleştirilen ve Antalya Toptancı Hal Müdürü Osman Yılmaz’ın Divan Başkanı olduğu seçimin kazananı Nevzat Akcan oldu. Gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni Başkan Nevzat Akcan, önceki dönem Dernek Başkanı Hasan Ali Yılmaz'dan görevi devraldı. 

YILMAZ: KÜÇÜK BİR KÖY GİBİYİZ

Birlik ve beraberlik mesajları veren eski başkan Hasan Ali Yılmaz, "Burayı küçük bir köy gibi değerlendiriyorum. Köyde herkesin birbirini tanıdığı gibi biz de bütün komisyoncular birbirimizi tanıyoruz. Çok başarılı bir seçim gerçekleştirildi. Kimsenin kalbi kırılmadan, güler yüzlü bir seçim geçirdik. Nevzat Başkanıma da sergilediği tavırlardan dolayı çok teşekkür ederim”. 

DERNEĞİN 20. BAŞKANI AKCAN OLDU

Toptancı Hal Yaş sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği’nin 20’inci Başkanı olarak görevi devralan Nevzat Akcan ise şunları söyledi: “Hepimiz ekmeğimizin davasındayız ve işimizi yapıyoruz. Divan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Kırgınlık, dargınlık olmadan bir seçim yaşadık. Hepimiz, 142 esnaf kardeşiz. Tüccarı, çiftçisi hep birlikteyiz. Önceki yönetime çok teşekkür ederiz" dedi. Nevzat Akcan ayrıca, Antalya Toptancı Hal Yaş sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği’nde 2017-2019 tarihlerinde başkan olarak görev yapmıştır.

Haber: Gözde Dolayman


  • Yayımlanma Tarihi: 05 Eylül, 2024 13:46