Manavgat’ta deniz küreği heyecanı başladı

Belediye Basın Bülteni

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Deniz Küreği Türkiye Kupası, heyecan dolu yarışlarla Manavgat’ta başladı.

Manavgatta-deniz-kuregi-heyecani-basladi_5ede1fb8-80ae-439d-ab57-dc6a9aaa9815.webp

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Manavgat Belediyesi’nin destekleriyle 30 Mayıs – 2 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Deniz Küreği Türkiye Kupası yarışları, Manavgat Sorgun Çamiçi Halk Plajı’nda başladı. 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları programına alınan Sahil Sürat (Beach Sprint) yarışları branşının ilk kez resmi olarak düzenleneceği organizasyonda, ilk gün kıyasıya mücadelelere ve adrenalin dolu anlara sahne oldu. Manavgat'ın eşsiz doğasında gerçekleşen yarışlar, deneyimli sporcuların yanı sıra genç yeteneklerin de katılımıyla renklendi. Sorgun Çamiçi Halk Plajı’nın muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleşen mücadelelerde, sporcular hem fiziksel güçlerini hem de teknik yeteneklerini sergilediler.

UZUN MESAFE YARIŞLARIYLA START VERİLDİ

Deniz Küreği Türkiye Kupası yarışlarının ilk gününde Uzun Mesafe (Endurance) yarışları, 6000 metrelik parkurda Kadın, Erkek ve Karma ekipler tek çifte, iki çifte ve dört çifte dümencili tekne sınıflarında yarışmalar yapıldı. Organizasyonda spor ruhu ve fair-play anlayışı da her an hissedildi. 30 Mayıs'tan 2 Haziran'a kadar devam edecek olan yarışlar, deniz sporları tutkunlarını bir araya getiriyor.

YARIŞLAR TRT SPOR YILDIZ’DA CANLI YAYINLANACAK

Deniz Küreği Türkiye Kupası Sahil Sürat yarışları, 1-2 Haziran tarihlerinde TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. (Manavgat Belediyesi Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 31 Mayıs, 2024 13:12
  • Güncellenme Tarihi: 31 Mayıs, 2024 13:12