Nuri Şahin’in Dortmund ekibine Antalyaspor damgası

Gözde Dolayman

Edin Terzic’in ayrılığının ardından Borussia Dortmund teknik direktörlüğüne getirilen Antalyaspor’un eski teknik patronu Nuri Şahin ekibini tamamladı. Ekipte, Antalyaspor’da beraber görev yaptığı Joao Tralhao ile Ertuğrul Arslan da yer aldı

Nuri-Sahinin-Dortmund-ekibine-Antalyaspor-damgasi_24f2ab54-a90e-42e5-921c-f4f7f099828e.webp

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'in yardımcıları belli oldu. Nuri Şahin, Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemde yardımcıları olan Joao Tralhao ve Ertuğrul Arslan'la birlikte eski takım arkadaşı Lukasz Piszczek'i de ekibine dahil etti. Geçtiğimiz sezon teknik direktör Edin Terzic'in ekibinde beraber çalıştığı Sven Bender ve Sebastian Geppert ise Dortmund’dan ayrılıyor.

ANTALYASPOR’DA ÇALIŞTILAR
Konuyla ilgili açıklama yapan 35 yaşındaki Nuri Şahin, şunları söyledi: “İşbirliğimiz için Sven ve Sebastian'a teşekkür etmek istiyorum. Şimdi yeni ekiple, hem kişisel olarak hem de içerik açısından çok değer verdiğim üç uzmanla değişimi sabırsızlıkla bekliyorum. Zaten Antalyaspor'da Joao ve Ertuğrul'la çalıştım. Sven Bender'in ne yazık ki yeni sezon için kulüpten ayrılacağının netleşmesi üzerine ilk tercihim Lukasz Piszczek oldu. Onunla özel bir bağım var, Sven'le çalışmaya devam etmeyi çok isterdim."

Haber: Gözde Dolayman


  • Yayımlanma Tarihi: 28 Haziran, 2024 13:35