Boztepe: Yasak kalkacak, sağ kanat alınacak

Gözde Dolayman

Yaklaşık 750 Bin Euro borcu ödeyip transfer yasağını kaldıracaklarını ve en az bir sağ kanat alacaklarını belirten Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, “Geliri olmayan ve gideri çok olan bir takımı yönetmek kolay değil. Engeli kaldırmak, yeni transferi yapmak ve mevcut takımı finanse etmeye çalışıyoruz” dedi

Boztepe-Yasak-kalkacak-sag-kanat-alinacak_a70b7e3c-08db-4a2a-809a-ea2f3826dc29.webp

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, transfer yasağı olan takımının engelini kaldırıp en az bir tane sağ bek alacaklarını söyledi. Geliri olmayan bir kulübü yönettiklerini ve geçmişten gelen borçlar nedeni ile sıkıntı yaşadıklarını belirten Boztepe, “Sagiv Jehezkel’in ayrılığından sonra sağ kanatta yaşadığımız oyuncu eksikliğini daha çok hissediyoruz. Yoğun maç trafiğinin de etkisi ile dar kadro ile mücadele ediyoruz ve puan kayıpları yaşıyoruz. Bu nedenle transfer yasağını mutlaka kaldırıp bir sağ kanat oyuncusu alacağız” dedi.

GELİR YOK, GİDER ÇOK FAZLA

Ara transferin zor olduğunu ve doğru hamlede bulunmak istediklerini belirten Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe, şunları söyledi: “Mevcut takımın finansmanı zaten kolay değil. Geliri kısıtlı olan ve gideri çok olan bir kulüp yönetiyoruz. Geçmişten gelen borçlar nedeni ile yaşadığımız zorluk daha da artıyor. Tüm bunların üzerine kamuoyunun eleştirileri ile karşı karşıya kalıyoruz. Ancak Antalyaspor ligde kalmayı hedefleyen bir takım değil. Büyük hedeflerimiz var ve bunun için şartlarımızı zorlayarak önce yaklaşık 750 Bin Euro borcu ödeyip engeli kaldıracağız, ardından yeni transferler için bütçe oluşturacağız. Tüm bunları yaparken de mevcut takımın finansmanında sıkıntı olmaması için dikkat edeceğiz”.

Haber: Gözde DOLAYMAN


  • Yayımlanma Tarihi: 08 Şubat, 2024 10:55
  • Güncellenme Tarihi: 08 Şubat, 2024 10:55