Antalyaspor’un minik raketlerinden ulusal dereceler

Antalyaspor Basın

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ulusal düzeyde düzenlenen 100. Yıl Takım Ferdi Türkiye Şampiyonasının Minikler ayağı 11-14 Haziran 2024 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi. Şampiyonaya hem kulüpler hem de ferdi olarak katılan Antalyaspor masa tenisi minik takımı kulüpler düzeyinde on birinci olurken; Minik Akrep Talya Büyüközer ise ferdi olarak ilk 25’in içerisinde yer almayı başardı.

Antalyasporun-minik-raketlerinden-ulusal-dereceler_6ec9c02f-569a-4e75-8ae3-6825d7a58717.webp

İzmir’de bulunan Halkapınar Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı organizasyona Gaziantep, Çorum, Sinop, Muğla, Yalova ve Edirne gibi ülkemizin çeşitli bölgelerindeki illerinden pek çok kulüp ve minik sporcu katılırken Antalya şehrini temsil eden tek kulüp olan Antalyaspor masa tenisi takımı antrenör Yahya Gürcüm ve öğrencileri Talya Büyüközer, Sena Kılınç ve Aylin Şakar kadrosu ile şampiyonada yer aldı.

İlk iki müsabakasında beşinci gruptaki rakipleri 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübünü ve Sinop temsilcisi Doruk Spor Kulübünü 3-0’lık skorlarla egale eden kırmızı beyazlılar isimlerini ilk 16 içerisine yazdırmayı başardılar. İlk 8 içerisinde yer alma yolunda dördüncü gruptan gelen rakibi İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ekibi ile karşılaşan minik raketler İstanbul ekibine karşı aldıkları 3-1’lik mağlubiyet sonucunda on birinci sıraya yerleşmiş oldular.

Takım müsabakalarının tamamlanmasının ardından başlayan Ferdi müsabakalarda yarışan Antalyasporlu sporculardan 2014 doğumlu Talya Büyüközer on yedinci sırayı almayı başarırken 2013 doğumlu olan diğer raketler Sena Kılınç ve Aylin Şakar ise ulusal şampiyona deneyimleri ile İzmir’den ayrıldı. (Antalyaspor Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 15 Haziran, 2024 13:34