Antalyaspor'da 10 numara eksik

Antalya Sektörel

Antalyaspor’da, son haftalarda oynadığı futbol ve takıma yaptığı katkı ile dikkat çeken Fredy Ribeiro sarı kart cezalısı olduğu için Alanyaspor maçında oynayamayacak. Angolalı oyuncu, taraftarın kendisine olan sevgisini çok sevdiğini söyledi

Fredy-Ribeiro-18JPG_20230411123700987.webp

Antalyaspor’un tecrübeli futbolcusu Fredy Ribeiro, sarı kart cezalısı olduğu için Cuma akşamı oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Luiz Adriano takımdan ayrıldıktan sonra 10 numara pozisyonunda görev yapan Angolalı oyuncu, 1-1 sona eren Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Oynadığı futbol ve yaptığı asistlerle camianın sevdiği isimler arasında yer alan tecrübeli oyuncunun yokluğu, kritik Alanyaspor maçı öncesi Nuri Şahin’i düşündürüyor.

TARAFTARIN SEVGİSİNE KARŞILIK

Antalyaspor taraftarının kendisine olan sevgisinden memnun olduğunu belirten Fredy Ribeiro, “Onların sevgisini seviyorum” dedi. Bazen gol ve asist katkısı sağlayamamasına rağmen sahada terinin son damlasına kadar savaştığını belirten Fredy, taraftarın kendisine olan sevgisine karşılık verebilmek için her zaman maksimum performans sergilemeye çalıştığını ifade etti. Son olarak Konyaspor deplasmanından aldıkları 1 puanın önemli olduğunu belirten Fredy, “Geriye düştüğümüz maçtan en azından 1 puan almamız önemliydi. En azından bir şeyler almamız gerekiyordu ve bunu başardık” şeklinde konuştu.

Hasan YAVAŞLAR


  • Yayımlanma Tarihi: 11 Nisan, 2023 13:24