“Kaçak faaliyetlere geçit verilmeyecek”

Antalya Sektörel

TÜRSAB Akdeniz BTK, havalimanlarının güvenliği için devam eden çalışmalar hakkında açıklama yaptı. TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin konuyla ilgili, “Antalya Havalimanı’nda kaçak faaliyetlere geçit verilmeyecek” dedi.

riza-percinpng_20230401121356635.png

Karşılama bankoları, transfer gibi turizm sektörünün önemli konularına dikkat çeken TÜRSAB Akdeniz BTK (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Akdeniz Bölge Temsil Kurulu), şu ifadeleri yayınladı:

“Ülkemizin turizm sektöründe daha güvenli ve düzenli bir ortam yaratmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda, havaalanı karşılama bankolarında hanutçuluk ve yüksek sesle misafir karşılama gibi olumsuz uygulamaların son bulması için kararlı adımlar atıyoruz. Ayrıca, turizm sektöründeki adil rekabeti sağlamak amacıyla, TÜRSAB kimlik kartı olmadan yapılan transfer karşılamalarını ve plakasız taşıma araçlarının havaalanı nizamiyesinden içeri alınmasını da engelleyeceğiz. Böylelikle bölgemizde başkanımız Rıza Perçin önderliğinde havalimanında kaçak faaliyetler son bulacaktır."


  • Yayımlanma Tarihi: 01 Nisan, 2023 12:33
  • Güncellenme Tarihi: 01 Nisan, 2023 12:18