Squash takımından 8 madalya

Görkem Dellal

Bursada düzenlenen Cumhuriyet Squash Turnuvası’na katılan Muratpaşa Belediyespor, 4’ü altın olmak üzere toplam 8 madalya kazandı

Squash-takimindan-8-madalya_6e2b4c20-ee9a-4d6d-af98-80f7fe4c23fc.webp

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde düzenlenen Squash Cumhuriyet Turnuvası’na katılan Muratpaşa Belediyespor, mücadele ettiği tüm kategorilerde dereceye girerek toplam 8 madalya kazandı. Cumhuriyetin 100. Yılı nedeni ile düzenlenen turnuvaya katılan Antalya ekibinin sporcuları 4 birincilik, 2 ikincilik ve 2 de üçüncülük elde etti.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

19 yaş kategorisinde mücadele eden Levent Canbeyle, 17 yaş kategorisinde Dmitry Kolesnik, 15 yaşta Ferruh Dinçer ve 11 yaş grubunda Ümmünaz Dinçer birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. 19 yaş kategorisinde Efe Taşkın ile 17 yaş kategorisinde Eylül Aktürk’ün ikincilik madalyası elde ettiği turnuvada, 17 yaş kategorisinde Gözde Ata ile 15 yaş kategorisinde Doruk Dalkıran üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası’nın büyük finalinde ise Muratpaşa Belediyespor’dan Levent Canbeyli ile Efe Taşkın karşılaştı.

BEKLENTİLER KARŞILIK BULDU

Türkiye’nin birçok ilinden takımın katıldığı Squash Turnuvası’nda elde edilen derecelerin kendilerini mutlu ettiğini belirten Antrenör Reyhan Akkaya Kücü, 100. Yılın gururu ile mücadele ettiklerini belirterek, “Madalya beklediğimiz tüm sporcularımız beklentimizi boşa çıkarmadı. Toplam 8 madalya alarak madalya koleksiyonumuza yenilerini ekledik. Muratpaşa Belediyespor squash’ta bir marka haline geldi ve bundan sonra da madalyaları toplamaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Görkem Dellal

 


  • Yayımlanma Tarihi: 01 Kasım, 2023 14:35