Kepez milli zaferi Dokuma’da kutladı

Belediye Basın Bülteni

Kepez Belediyesi, DokumaPark’a kurduğu dev ekranla Antalyalılara, A Milli Takımın EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı yenerek, çeyrek finale çıkmasının heyecanını yaşattı. Tarihi zafer sonrası alan bayram yerine döndü.

Kepez-milli-zaferi-Dokumada-kutladi_70492ece-3d3f-4875-937d-890c3a07db1c.webp

Kepez Belediyesi, Milli Futbol Takımının, Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarını ilçe halkının hep birlikte izlemesi için Dokuma Park’a dördüncü kez dev ekran kurdu.  Kepez ilçe sakinleri, A Milli Takımın çeyrek final biletini aradığı Avusturya maçını da DokumaPark’ta Bir Zamanlar Antalya Müzesi’nin bahçesine kurulan dev akranda izledi. Milli Maç dolayısıyla Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ne binasına Türk Bayrağı ile Atatürk posteri asıldı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de, hemşehrilerinin milli maç heyecanına ortak oldu. DokumaPark'taki ay yıldızlı coşkuya, eski milli futbolcu Tanju Çolak da ortak eşlik etti. Başkan Kocagöz, çiçek verdiği milli futbolcuya katılımından dolayı teşekkür etti.

TANJU ÇOLAK,  “NEDEN KEPEZ’E GELDİM”  

“Bugün Mesut Başkan için buradayım.”  diyen Tanju Çolak, “Haksızlığa uğradığı için, kendisine yanlış yapıldığı için buradayım. Mesut Başkan, yapılanların hiçbirini hak etmedi. Dürüst insanlar her zaman dimdik ayakta kalır. Mesut Başkan, beni Antalya’ya davet etti. Antalya’ya, Kepez’e gel birbirimizi kucaklayalım, halkla bir olalım, dedi. Bu güzel insanı kırar mıyım? Ben de geldim. Yanlış yapmamış, güzelliklere imza atmış bir Belediye Başkanınız var. Başkanınıza sahip çıkın ve destek verin. Başkanımdan, yatırım planlarına çocukları da almasını rica ettim.  Kepez’in çocukları, yarınların Rıdvan Dilmen’i, Tanju Çolak’ı, Sergen Yalçın’ı yapalım, dedim. Türkiye’nin gerçekten buna ihtiyacı var. Başkanımın, sportif faaliyetleri ve çocukları sevdiğini biliyorum.   Mesut Başkanım, Kepez’i spor ilçesi yapacağını söyledi. Ben de Tanju Çolak Futbol Akademisi’ni Kepez’e getireceğim.” açıklamasını yaptı.

“KEPEZ’İ SPOR ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Başkan Mesut Kocagöz de,  alanı dolduran binlerce Kepez sakinine şöyle seslendi: “Birbirimize hasret kaldık. 2 ay duraklama dönemimiz oldu. Bu duraklamayı daha çok çalışarak telafi edeceğiz. Çok çalışacağız verdiğimiz hizmet sözlerini yerine getireceğiz ve hiçbiriniz başını öne eğdirmeyeceğiz. Kepez’i spor şehri yapacağız, dedik. İşte Türk futbolunun markası, Avrupa gol kralı, Türkiye’deki tek altın ayakkabı sahibi Tanju Çolak bizi kırmadı, Kepez’inize geldi.”

DOKUMA BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Daha Sonra Başkan Kocagöz,  alanı dolduran binlerce Kepezli ile mili takımın maçını dev ekranda izledi. Ellerinde Türk bayrağı olan vatandaşlar, maçın başlama düdüğüyle karşılaşmayı ilgiyle takip edip milli takım lehine tezahürat yaptı.
Başkan Mesut Kocagöz ve vatandaşlar, milli takımın galibiyetiyle büyük bir sevinç yaşadı. DokumaPark alanını dolduran binlerce Antalyalı, A Milli Takımın, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek, çeyrek finale çıkmasını coşkuyla kutladı.
A Milli Takımın futbolcularını ve teknik ekibi, galibiyetten dolayı kutlayan Kocagöz, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de oynayacak olan Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı için de DokumaPark’a dev ekran kuracaklarını ifade etti. (Kepez Belediyersi Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 03 Temmuz, 2024 11:55