Korkuteli İstiklal Caddesi asfaltlanıyor

Belediye Basın Bülteni

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya merkezinde ve ilçelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Korkuteli İstiklal Caddesi’nde yağmur suyu alt yapısının ardından şimdi de asfalt çalışması yapıyor.

Korkuteli-Istiklal-Caddesi-asfaltlaniyor_afcb4297-ae0b-4789-939d-1e19cd96baf1.webp

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri dairesi Başkanlığı tarafından Korkuteli İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleştirilen yağmur suyu drenaj çalışması tamamlandı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri alt yapı çalışmasını bitirdiği cadde üzerinde bu kez kaldırım yenileme ve asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

KALDIRIM VE ASFLAT YENİLENDİ

İstiklal Caddesi üzerindeki çalışma hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda görevli İnşaat Mühendisi Aysel Aydın, İstiklal Caddesi’nin ilçede yoğun olarak kullanılan ve D400 karayoluna bağlanan ana arterlerden biri olduğunu belirtti. Trafik yükü yoğun olan caddede yağmur suyu hattı çalışması yapıldığını söyleyen Aydın, “Yağmur suyu hattı çalışmalarının ardından 1400 metre uzunluğundaki İstiklal Caddesi’nin doğusunda ve batısında deforme olmuş yol üzerinde asfalt yenileme ve kaldırım yenileme çalışmaları yaptık. Şu anda asfaltın son katmanı olan aşama tabakasını tamamlamak üzereyiz. Bu çalışmayı da tamamladıktan sonra vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli kullanabilecekleri bir yolu hizmete açmış olacağız” dedi.

MUHTAR TOPAL’DAN ÇÖZÜM TEŞEKKÜRÜ

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal da çalışmalardan dolayı Başkan Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Topal, “Bu yol çok kötüydü. Ne alt yapısı vardı, ne kaldırımı vardı. Yoldaki sıkıntılarımız için Muhittin Başkanımı bilgilendirdik. O da yardımcı oldu. Büyükşehir ekipleri yağmur drenajının alt yapısını tamamladılar şimdi de asfaltını yapıyor. Muhittin Başkanıma ve ekibine sorunlarımızla ilgilendiği ve çözüme kavuşturduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ORTA REFÜJDE PEJZAJ ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de İstiklal Caddesi orta refüjde bakım onarım ve peyzaj çalışması yaptı. Ekipler, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan caddenin orta refüjünde çim ekimi, çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. (Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 01 Temmuz, 2024 11:56