Moussa Djenepo attı, Antalyaspor yine yenildi 1-2

Gülşah Gürsoy

Burdur’da oynadığı ilk hazırlık maçında Akron Togliatti’ye 3-2 mağlup olan Antalyaspor, kampın son gününde Kadar ekibi Al-Khor Sports Club ile yaptığı maçı da 2-1 kaybetti. Tek golü yeni transfer Moussa Djenepo kaydetti

Moussa-Djenepo-atti-Antalyaspor-yine-yenildi-1-2_c52bf718-c9c2-421d-9117-24e9e8e5311b.webp

Yeni sezon hazırlıklarını Burdur’da sürdüren Antalyaspor, burada oynadığı ikinci hazırlık maçında Katar ekibi Al-Khor Sports Club’a 2-1 mağlup oldu. İlk maçta Akron Togliatti’ye 3-2 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, böylece ikinci maçından da yenilgiyle ayrılmış oldu. Şimşeklerin tek golünü yeni transfer Moussa Djenepo kaydetti.

TEK GOL MOUSSA DJENEPO’DAN

MAKÜ kampüsünde bulunan İstiklal Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Ataberk, Burak, Erkan, Osman, Efecan, Arda, Emir, Mert, Civan, Mehmet ve Yannick 11'i ile başlayan Antalyaspor, ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladı. İkinci yarıya Doğukan, Erdoğan, Amar Gerxhaliu, Harun, Güray, Burak, Soner, Kałuziński, Van de Streek, Safuri ve Djenepo 11'i ile başlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci yarının ilk dakikasında yediği golle 2-0 yenik duruma düştü. 66'ncı dakikada yeni transferlerlerden Moussa Djenepo'nun ayağından bulduğu golle farkı bire indiren Antalyaspor, kalan sürede başka gol bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu maçla Burdur kampını tamamlayan Antalyaspor, 1 gün izin yaptıktan sonra Cumartesi günü ikinci etap kampq çalışması için Erzurum’a gidecek.

Haber: Gülşah Gürsoy



  • Yayımlanma Tarihi: 19 Temmuz, 2024 10:56