Manavgat Belediyespor'un yeni başkanı Niyazi Nefi Kara oldu

Belediye Basın Bülteni

Manavgat Belediyespor Kulübü, olağan genel kurulunda yeni bir döneme adım attı. Kulübün yeni başkanı olarak oy birliğiyle Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara seçildi.

Manavgat-Belediyespor-Kulubunde-yeni-baskan-Niyazi-Nefi-Kara-secildi_a182bf3e-9b9a-4efa-9d71-48cb936b77f1.webp

Manavgat Belediyespor'un gelecek planlaması ve yönetim stratejileri açısından kritik olan genel kurul, Manavgat Belediyespor'un geleceği için önemli bir adım olarak değerlendirildi. Genel Kurulda; Başkan seçiminin yanı sıra, Divan Heyetinin oluşturulması, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin belirlenmesi seçimleri yapıldı.

Manavgat'ın yerel kimliğini ve spor hayatını güçlendirmek adına aktif bir rol oynayan Manavgat Belediyespor’un, yeni yönetimle birlikte bu misyonunun daha da güçleneceği düşünülüyor.

Başkan seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Manavgat Belediyespor'un daha da ileriye taşınması ve güçlendirilmesi için kararlılıkla çalışacaklarını belirten Niyazi Nefi Kara, kulübün sportif başarılarına katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca, kulüp üyelerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulun, kulübün geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Kara, “Bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederim. Spora ağırlık vermek istiyoruz. Hem moral motivasyon noktasında hem de sağlıklı bir kent noktasında sporun önemini biliyoruz. Futbol da bu sporların başında geliyor. Manavgat Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Daha güzel, daha huzurlu, daha güçlü bir Manavgat için hep beraber mücadele edeceğiz. Bugüne kadar emeği geçen herkese başta önceki başkanımız Şükrü Başkan olmak üzere teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Taraftarlar ve sporseverler, yeni yönetimle birlikte kulübün ortaya koyacağı vizyonu ve başarı hedeflerini merakla bekliyorlar. (Manavgat Belediyesi Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 26 Haziran, 2024 10:54
  • Güncellenme Tarihi: 26 Haziran, 2024 13:06