Konyaaltı’nda sıra geldi lig şampiyonluğuna

Görkem Dellal

EHF CUP ve Türkiye Kupası şampiyonu Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig Şampiyonluk Etabı ilk maçında 10 ve 12 Mayıs’ta Yeni Mahalle Belediyespor ile evinde karşılaşacak. Hedef, şampiyonluk etabını da namağlup bitirip şampiyon olmak

Konyaaltinda-sira-geldi-lig-sampiyonluguna_59974fa1-40a0-4836-8de3-f8d93bcdd2f9.webp

Geçtiğimiz sezon Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nı (EHF CUP), geçtiğimiz hafta da Türkiye Kupası’nı kazanan Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, lig şampiyonluğu için parkeye çıkıyor. Ligde normal sezonda oynadığı 20 maçı da kazanarak şampiyonluk etabına namağlup lider giren Antalya temsilcisi, ilk etapta Yeni Mahalle Belediyespor ile karşılaşacak.

2 GALİBİYET YETİYOR

Rakibi ile 3 maç üzerinden karşılaşacak olan Konyaaltı, ligi lider tamamladığı için ilk iki maçı Antalya’da oynayacak. İlk maç 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 13:30’da Akdeniz Üniversitesi Mavu Salon’da, ikinci maç da 12 Mayıs’ta aynı salonda oynanacak. Konyaaltı iki maçı da kazanırsa, üçüncü maça çıkmadan finale kalmayı başaracak. Beraberlik halinde ise son maç Ankara’da oynanacak.

HEDEF; NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK

Yönetimsel olarak yaşadığı sıkıntılara rağmen iki kupa hedefine emin adımlarla ilerleyen Konyaaltı Belediyespor, Yeni Mahalle Belediyespor’u elemesi halinde finalde Armada Praxis Yalıkavak-Kastamonu Belediyespor eşleşmesinin galibi ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Bu sezon ligde ve Türkiye Kupası’nda oynadığı tüm maçları kazanarak rekor kıran Mavi Kelebekler, şampiyonluk etabındaki maçlarını da kazanıp yenilgisiz şampiyon olmak istiyor.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 09 Mayıs, 2024 13:08
  • Güncellenme Tarihi: 09 Mayıs, 2024 13:08