Gençlerden bisiklet turu

Antalya Sektörel

Gençlik Haftası kapsamında Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda Manavgat Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liseli öğrencilerin katılımı ile Gençlik Haftası Bisiklet Turu düzenlendi.

genclerden-bisikletjpg_20230516161316660.webp

Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Haftası Bisiklet Turu düzenledi. Manavgat Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liseli öğrencilerin katıldığı tur, Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda başladı ve Titreyengöl Turizm Bölgesi'nde saat kulesi önünde sona erdi.

Gençlik Haftası Bisiklet Turu'nu kurum olarak geleneksel hale getirdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, "Bu yıl 103'üncüsünü kutlayacağımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bir dizi etkinlik düzenledik. Bu etkinlikler arasında yer alan Gençlik Haftası Bisiklet Turu ile Gençlik Merkezi gönüllülerimiz ve liseli gençlerimizle birlikte hem toplum sağlığı hem de çevre duyarlılığı için farkındalık oluşturmak istiyoruz" dedi. (DHA)

 


  • Yayımlanma Tarihi: 16 Mayıs, 2023 22:55
  • Güncellenme Tarihi: 16 Mayıs, 2023 22:55