Başkan Özçelik'ten Alanyaspor'a destek sözü

Gülşah Gürsoy

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, "Destek verilmezse Alanyaspor ligden düşebilir" açıklamasının ardından Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, turuncu-yeşilli kulübü ziyaret ederek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı

Baskan-Ozcelikten-Alanyaspora-destek-sozu_3664c316-f83f-42b1-8344-a8362b9382c5.webp

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, "Yıllık gelirimiz 10 Milyon TL ve bu parayla 1 futbolcu bile alamıyoruz. Destek verilmezse Alanyaspor ligden düşebilir" açıklamasının ardından, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'ten kulüe ziyaret gerçekleşti. Alanyaspor 2. Başkanı Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Ahmet Paşaoğlu ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu'nun da hazır bulunduğu zilyarette, yöneticilerden kulüp hakkında bilgi alan Başkan Özçelik, belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. 

ÖZÇELİK: HAR ZAMAN YANINDAYIZ

Alanyaspor'un, ilçenin tanıtımı için büyük önem taşıdığını belirten Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Alanya’mızın tanıtımı için çok önemli bir yere sahip olan, gururumuz Alanyaspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Alanya Belediyesi olarak her zaman kulübümüzün yanında olacağız” sözü verdi. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Özçelik’e Alanya’nın simgesi çift başlı kartal işlemeli tablo hediye etti.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 06 Haziran, 2024 11:37