Antalyaspor’dan tatsız prova 2-3

Gözde Dolayman

Burdur’da Rus temsilcisi Akron Togliatti ile karşılaşan Antalyaspor, 2-0 geriyle düştüğü maçta beraberliği yakalamasına rağmen son dakika golüyle 3-2 mağlup oldu

Antalyaspordan-tatsiz-prova-2-3_a72aef92-40c1-41a2-b0fa-582acc2ccb87.webp

Yeni sezon hazırlıklarını Burdur’da sürdüren Antalyaspor, MAKÜ kampüsünde bulunan İstiklal Stadı’nda Rus ekibi Akron Togliatti takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maça yedek ve genç bir kadro ile çıkan kırmızı-beyazlı takım, ikinci yarıda as futbolcuları sahaya sürdü.

İKİNCİ YARIDA AS KADRO OYNADI

Karşılaşmaya Ataberk, Amar Gerxhaliu, Soner Dikmen, Erkan Eyibil, Efecan, Emir, Mevlüthan Ekelik, Mert Yılmaz, Civan, Harun ve Yannick ilk 11'i ile başlayan Antalyaspor, mücadelenin ilk yarısını 2-0'lık yenilgiyle tamamlandı. İkinci yarıya Kenan Pirić, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Jakub Kałuziński, Erdal Rakip, Mehmet, Burak, Van de Streek ve Safuri 11'i ile başlayan Şimşekler, 59. dakikada Van de Streek'in ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi. 85. dakikada Veysel Sarı'nın golü ile beraberliği yakalayan Antalyaspor, son dakikada yediği golle mücadeleyi 3-2'lik mağlubiyetle tamamladı. Antalyaspor’un özellikle ilk yarıda oynadığı futbol beğenilmedi.

Haber: Gözde Dolayman


  • Yayımlanma Tarihi: 15 Temmuz, 2024 14:39