ASKF Spor Köyü binlerce sporcuyu ağırlıyor

Gülşah Gürsoy

Antalya’nın sıcak ve nemli havasında antrenman yapamayan binlerce sporcu, ASKF’nin yaptırdığı İbradı Ormana Spor Köyü’nde hem kamp hem de maç ve antrenmanlarını yapabiliyor

ASKF-Spor-Koyu-binlerce-sporcuyu-agirliyor_41608089-7de8-4d2e-99c2-ce889572ca13.webp

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yaptırılan İbradı Ormana Spor Köyü, genç sporcuların adeta akınına uğruyor. Antalya’nın sıcak ve nemli ikliminde maç ve antrenman yapamayan onlarca takım ve binlerce sporcu, İbradı Ormana’nın nemsiz ve serin havasında hem kamp yapıyor hem de daha sağlıklı ortamda maç ve antrenmanlarını gerçekleştiriyor.

KAPASİTE 60’TAN 120’YE ÇIKACAK

Aynı anda 60 sporcuya evsahipliği yapabilen, çim sahası ve yemekhanesi tamamlanan tesis, sporcuların yanısıra velilerin de beğenisini kazanıyor. ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, Türkiye’nin en güzel tesislerinden birini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu tesisin yapımında emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlara, işinsanlarına ve spor dostlarına çok teşekkür ediyorum. Sıcak havanın etkili olduğu Antalya’dan gelen binlerce sporcu, burada çok daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kamp ve antrenmanlarını gerçekleştirebiliyor. Şu anda 60 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyoruz. Bu rakamı önümüzdeki yıl 120 kişiye çıkarmak istiyoruz” dedi.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 27 Temmuz, 2024 12:59