Çok sıcak... Oda başkanı anlayış istedi

Gülşah Gürsoy

Hava sıcaklığının 50 dereceye yaklaştığı Antalya'da toplu taşıma araçları yetersiz kaldı. Oda Başkanı Yasin Arslan, gelen yoğun şikayetler üzerine bir açıklama yaparak, "Her durakta kapıları açılıp kapanan araçların klimalarının soğutması imkansız. Halkımızdan anlayış bekliyoruz" dedi

Cok-sicak-Oda-baskani-anlayis-istedi_183c89e4-ea77-4065-b24b-61b81df42ace.webp

Antalya'da son günlerde etkili olan aşırı sıcaklar, hayatı olumsuz etkiliyor. Vatandaşların bir anda klimalara yüklenmesi sorunları da beraberinde getirdi. Sıcaklığın en çok hissedildiği toplu taşımalarda ise klimalar çözüm olmayor. Özellikle eski araçlarda sabah ve akşam semai saatlerinde yaşanan yoğunluğun da etkisi ile araç içi serinletilemiyor. Sıcaklara dayanamayan bir yolcu otobüsü ise durakta cayırn cayır yanarak kullanılamaz hale geldi.

BAŞKAN ARSLAN ANLAYIŞ İSTEDİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yasin Arslan, "Değerli Antalya Halkımız, Klima Konusunda Gerek Şöför Esnafımızdan Gerekse Siz Değerli Halkımızdan Ciddi Şikayetler Aldık. 50 Derece Sıcaklıkta Otobüs Klimalarımız Yetersiz Kalmaktadır ve Her Durakta Durup Yolcu İndirip Bindiren, Kapıları Açıp Kapanan Bir Aracın Klimasının Soğutması Mümkün Değil, Bu Konuda Şoför Esnafı Arkadaşlarımıza Yardımcı Olunması ve Anlayışla Karşılamanızı Önemle Rica Ediyorum" dedi.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 05 Haziran, 2024 17:19