ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman oldu

Gülşah Gürsoy

Ali Bahar’ın hayatını kaybetmesi ile boşalan ATSO Başkanlığı koltuğuna, Bahar’ın yardımcılığını yapan Yusuf Hacısüleyman oybirliğiyle seçildi

ATSO-Baskani-Yusuf-Hacisuleyman-oldu_6f707277-9584-43aa-8757-46c0ada53596.webp

Tekne kazası sonrası hayatını kaybeden Ali Bahar’dan boşalan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna, Bahar’ın başkan yardımcısı olan Yusuf Hacısüleyman seçildi. 19 Temmuz 2024’te geçirdiği tekne kazası sonucu yaşamını yitiren Ali Bahar’ın ardından toplanan ATSO Yönetimi, yeni başkanın kim olacağını görüştü. ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu'nun önerisiyle, ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday gösterilen bir başka Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, oy birliğiyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

KARARLAR OYBİRLİĞİYLE ALINDI

Yönetim Kurulu Başkanlığına Yusuf Hacısüleyman’ın seçilmesiyle, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ise Hacısüleyman’ın önerisiyle, başka bir adayın çıkmaması üzerine gerçekleştirilen seçim sonucunda oy birliğiyle Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pakalın seçildi. Seçim, 11 kişilik yönetim kurulunu oluşturan Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hakan Pakalın, Murat Totoş, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mustafa Yayla, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Ahmet Kasapoğlu ve Behçet Ülker tarafından yapıldı.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 25 Temmuz, 2024 12:56