Başkan Bahar: Merdiven altının çözümü; kümeleşme

Gözde Dolayman

ATSO’nun ortak akıl ve iş birliği içerisinde birçok projeye imza attığını ve atmaya da devam edeceğini söyleyen ATSO Başkanı Ali Bahar, “Komitelerimizden gelen talepler doğrultusunda, ruhsatsız ya da sağlıksız yapılardan oluşan iş yerleri için bir çalışma başlattık. Amacımız şehrimizde farklı meslek gruplarının kümeleşmesini sağlayarak toplu işyerleri oluşturmak. Antalya’yı her alanda örnek bir şehir yapmak için birlikte çalışmamız gerekiyor” dedi.

Baskan-Bahar-Merdiven-altinin-cozumu-kumelesme_9bcc9b2f-8bc3-474b-8eef-80ef0a3a0c9a.webp

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO )Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Sarı ve Özgür Karagöz, Meclis Üyesi Adil Özen ile Genel Sekreter Av. Aslı Şahin Tekin, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şube Başkanı Emin Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ortak çalışmaların niteliğini artırmaya yönelik işler yapmaya gayret ettiklerini kaydeden ATSO Başkanı Bahar, “Birlikten güç doğar, bunu herkes dile getirir ama uygulamak çok zordur. Biz de bu sözün altını doldurmak için ne yapabiliriz, hangi konularda iş birliği geliştirebiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi. ATSO’nun ortak akıl ve iş birliği içerisinde birçok projeye imza attığını ve atmaya da devam edeceğini dile getiren Başkan Bahar, “Komitelerimizden gelen talepler doğrultusunda, ruhsatsız ya da sağlıksız yapılardan oluşan iş yerleri için bir çalışma başlattık. Buradaki amacımız şehrimizde farklı meslek gruplarının kümeleşmesini sağlayarak toplu işyerleri oluşturmak, Antalya’yı her alanda örnek bir şehir yapmak için birlikte çalışmamız gerekiyor. Odamızın bir hatıra ormanı var, bu noktada birlikte iş birliği yaparak kente fayda sağlayacak bir çalışmaya daha birlikte imza atabiliriz” şeklinde konuştu.

TMMOB Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesinin çalışmaları hakkında bilgi geren Demir ise, yangın eğitimleri, orman yangınıyla mücadele faaliyetleri hakkında çalışmaları olduğunu kaydederek, “Seçimlerden sonra devrim niteliğinde yenilikler elde etmeye başladık. Kamuda yapılan birçok hizmeti özel sektör aracılığıyla yapmaya başladık” diye konuştu.

 


Haber: Gözde DOLAYMAN


  • Yayımlanma Tarihi: 30 Mayıs, 2024 16:07
  • Güncellenme Tarihi: 31 Mayıs, 2024 11:46