Antalya iş dünyası 'Yaza Merhaba' dedi

Gülşah Gürsoy

AOSB yönetiminin düzenlediği 'Yaza Merhaba' etkinliği Antalya Organize Sanayi Bölgesi Otel ve Sosyal Tesisleri / Best Western Vib Antalya Hotel’in bahçesinde gerçekleşti. Etkinlikte ATSO Başkanı Ali Bahar ve yönetimi de yer aldı

Antalya-is-dunyasi-Yaza-Merhaba-dedi_f73a5f56-c42a-4261-9f54-fdb4a415c723.webp

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetimleri ve üyeleri, 'Yaza merhaba' etkinliği düzenlendi. AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atılgan'ın evsahipliği yaptığı etkinliğe, ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO eski Başkanı ve eski milletvekili Çetin Osman Budak ile iki kurumun yöneticileri katıldı.

GENİŞ KATILIMLI ETKİNLİK

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Otel ve Sosyal Tesisleri / Best Western Vib Antalya Hotel’in bahçesinde gerçekleşen etkinliğe AOSB Yönetimi ile ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pakalın, Meclis Üyeleri Ahmet Kasapoğlu, Serkan Bahar ve Osman Bahçe ile TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı. AOSB Başkanı Mehmet Atılgan ve ATSO Başkanı Ali Bahar, “Birlikte yol yürümekten onur duyduğum abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerimle bir arada olmak, bu güzel akşama eşlik etmek mutluluk verici” dediler.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 02 Haziran, 2024 17:52
  • Güncellenme Tarihi: 03 Haziran, 2024 11:36