Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği

Belediye Basın Bülteni

Kepez Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Dokuma Park’ta “Anne Çocuk El Ele” etkinliği düzenlendi. Sahne şovları ve atölye çalışmalarıyla keyifli bir gün geçiren anneler ve çocuklar, müzeleri de ücretsiz gezdiler.

Kepezden-Anneler-Gununde-Anne-Cocuk-El-Ele-etkinligi_24ee7c0d-e668-4a5d-814e-3cdae9a68347.webp

Kepez’de anneler ve çocuklar, ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliğinde buluştu. Kepez Belediyesi, Anneler Günü’nde Dokuma Park’ta, anneler ve çocuklara yönelik aktivitelerle dolu bir etkinlik hazırladı. Sahne şovları, anne çocuk atölyesi ve çeşitli aktivitelerle anneler ve çocukları birlikte vakit geçirme ve eğlenme fırsatı buldular. Kepez Belediyesi, ayrıca Anneler Günü dolayısıyla tüm müzelerini anneler ve çocukları için ücretsiz olarak ziyarete açtı.

ANNELERİMİZ ÇOK KIYMETLİ

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Refik Emre Altekin, Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın ve CHP Meclis Üyesi Nilüfer Deveci de, ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliğine katılarak, anneler ve çocukların bu güzel gününe ortak oldular. Anneler Günü’nü kutlayan Vekil Altekin, annelerin değerini vurgulayan bir konuşma yaptı. Altekin, “Sizler çok değerli çiçeklersiniz. Çok değerli kalplersiniz. Cennet annelerimizin ayağına serilmiş. Her anne bir melektir. Aslında annelerimize hangi sözlerle ifade edeceğimizi bilemiyoruz. Çünkü annelerimiz çok kıymetli…" dedi. Bir annenin dünyayı değiştirebileceğini vurgulayarak sözlerini sürdüren Vekil Altekin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım, şahsında da tüm şehit annelerinin anneler gününü kutladı. (Kepez Belediyesi Basın Bülteni)


  • Yayımlanma Tarihi: 13 Mayıs, 2024 12:31
  • Güncellenme Tarihi: 13 Mayıs, 2024 12:37