ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş’tan Kurban Bayramı Mesajı

Antalya Sektörel

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların sevgi ve hoşgörünün yayılmasını sağlayan en değerli zaman dilimlerinden biri olduğunu belirtti. Ercan Yavaş, “Kurban Bayramı, manevi değerlerimizi güçlendiren, toplumsal bağlarımızı pekiştiren ve ekonomik hareketliliği canlandıran özel dönemlerden biridir. Dini bayramlar, kültürel zenginliklerimizin önemli bir parçası olup, toplumsal yapımız üzerinde derin etkileri bulunmaktadır” dedi.

ANTGIAD-Baskani-Ercan-YAVAStan-Kurban-Bayrami-Mesaji_245a57af-b8d5-48dc-b58e-5b7d69790618.webp

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların sevgi ve hoşgörünün yayılmasını sağlayan en değerli zaman dilimlerinden biri olduğunu belirtti. Yavaş, “Kurban Bayramı, manevi değerlerimizi güçlendiren, toplumsal bağlarımızı pekiştiren ve ekonomik hareketliliği canlandıran özel dönemlerden biridir. Dini bayramlar, kültürel zenginliklerimizin önemli bir parçası olup, toplumsal yapımız üzerinde derin etkileri bulunmaktadır” dedi.

“BAYRAMLAR SEVGİ VE HOŞGÖRÜYÜ YAYGINLAŞTIRIR”

Bayramların, bireylerin birbirleriyle olan ilişkilerini derinleştiren, sevgi ve hoşgörünün yayılmasını sağlayan önemli zamanlar olduğunun altını çizen Ercan YAVAŞ, “Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz bir dönemdir. İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar, toplumdaki sosyal dengeyi güçlendirmekte ve barış ortamının korunmasına katkı sağlamaktadır. Bu manevi atmosfer, toplumsal huzurun ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmaktadır” diye konuştu.

“BAYRAM TATİLLERİ EKONOMİYE KATMA DEĞER SAĞLAR”

Bayram tatillerinin ülke ekonomisi için de büyük katma değer yarattığını belirten ANTGİAD Başkanı Ercan YAVAŞ, “Bayram tatilleri, ekonomik açıdan önemli fırsatlar sunmaktadır. Bayram öncesi ve süresince artan alışveriş hareketliliği, ticaretin canlanmasına ve çeşitli sektörlerdeki faaliyetlerin hız kazanmasına olanak tanır. Özellikle perakende, turizm, ulaşım ve gıda sektörlerinde gözlemlenen bu pozitif hareketlilik, ekonomik büyümeye katkıda bulunarak, ülke ekonomisinin dinamizmini artırmaktadır. Aynı zamanda, bu dönemde artan tüketici harcamaları, piyasalarda canlanma ve istihdamda artış sağlamaktadır” ifadelerini kullandı. (ANTGİAD Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 13 Haziran, 2024 11:04
  • Güncellenme Tarihi: 13 Haziran, 2024 11:04