Sağlık turizminde ivme yakaladık

Antalya Sektörel

Antalya ve Polonya iş dünyasının uluslararası bağlarını güçlendirmek için bir araya gelen ATSO Başkanı Ali Bahar ve Varşova Ticaret Odası (WIG) Başkanı Marek Traczyk, Polonya’dan Türkiye’ye tarifeli uçuşlar ve sağlık turizmi konusunda iki ülkenin turizmine yönelik fırsatlar hakkında görüştü.

Polonya-Ticaret-Odasi-1jpg_20230322103239606.png

ATSO heyeti, son ziyaretinde Polonya Turizm Odası (PIT) Başkanı Paweł Niewiadomski ile bir araya geldi. Antalya’nın turizm çeşitliliği hakkında bilgiler veren heyet, Polonya’dan Türkiye’ye tarifeli uçuşlar ve sağlık turizmi konusunda iki ülkenin turizmine yönelik fırsatlar hakkında görüştü.

 

Antalya turizmine olumlu yansıyacak

 

Antalya’nın deniz-güneş-kum turizminin ötesine geçerek turizmin diğer alanlarında ciddi bir ivme yakaladığını kaydeden Başkan Ali Bahar, “Sağlık turizmi alanında büyük bir sıçrama yaptık. Bu noktada özel sektör ve kamu alanında yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Türkiye-Polonya arasında yapılacak her türlü iş birliğine hazırız” diye konuştu. Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye giden turistlerin sayısında tarihi bir rekor olduğunu dile getiren Paweł Niewiadomski, “Biz 2023 yılında bu rakamın daha ötesine geçilerek yeni bir rekor kırılmasını bekliyoruz. Varşova’dan ve Polonya’nın diğer şehirlerinden Türkiye’ye düzenlenen tarifeli uçuşların sayısının artırılmasının turizmimize olumlu yansıyacağını düşünüyoruz” dedi.




 


  • Yayımlanma Tarihi: 22 Mart, 2023 10:29
  • Güncellenme Tarihi: 22 Mart, 2023 10:56