Çolaklı plajı halka açıldı

Belediye Basın Bülteni

Manavgat Belediyesi Çolaklı Halk Plajı'nın açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Colakli-plaji-halka-acildi_f4af44d8-cd98-4c91-a493-397b4f4713d1.webp

Açılışa, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. Duş, tuvalet, şezlong, kabin, şemsiye ve otopark gibi birçok ihtiyacın tahsis edildiği plaj, vatandaşların beğenisini aldı. Manavgat Belediyesi daha önce Evrenseki, Nar 1, Nar 2, Nar 3, Çamiçi, Boğaz Otel ve Kızılot halk plajlarını açarak vatandaşın hizmetine sunmuştu. Çolaklı Halk Plajı’nın açılmasıyla birlikte, daha fazla vatandaşın denizin keyfini çıkarması, temiz ve güvenli bir ortamda zaman geçirmesi mümkün olacak. Plaj, sadece denize girmek için değil, aynı zamanda insanların aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebileceği, dinlenip rahatlayabileceğini bir mekan olarak tasarlandı.

Yedinci halk plajı

Açılış töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, yedinci halk plajını açtıklarını vurguladı. Başkan Kara, “Manavgat’ta halk plajı sayısını artırmak istiyoruz. Halkın olan yerleri halkın kullanımına açmak için uğraşıyoruz.” dedi.

Yeni projeler

İlerleyen günlerde yapacakları projelerden bahseden Başkan Kara, birçok proje için protokol imzaladıklarını söyledi. Kara, “Emekli Kahvehanesi için bir hayırseverimiz ile protokolümüzü imzaladık. Altıncı kreşimiz için yine protokolümüzü oluşturduk. Otizm Merkezimizin yerini planladık. Manavgat'ı daha yaşanabilir, daha güzel ve daha çağdaş bir şehir yapma hedefimiz doğrultusunda, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Hep birlikte, Manavgat'ı gelecek nesillere daha iyi bir şekilde aktarabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

(Manavgat Belediyesi Basın Birimi)


  • Yayımlanma Tarihi: 29 Haziran, 2024 18:15