Taraftarı üzen veda... Leite: Ayrılıyorum

Gülşah Gürsoy

Antalyaspor’da kalıp kalmayacağı merak konusu olan kaleci Helton Leite, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı ve “Seni sonsuza kadar kalbimde saklayacağım ve şimdi ayrılıyorum” dedi

Taraftari-uzen-veda-Leite-Ayriliyorum_655b210e-0a95-4e82-b5a2-58346717e33a.webp

Antalyaspor’da ayrılıklar devam ediyor. 1.5 sezon kırmızı-beyazlı ekibin kalesini koruyan ve tekrar anlaşılması beklenen Helton Leite, imza atmadan Antalya’dan ayrılmıştı. Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Brezilyalı file bekçisi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma veda etti.

 

SONSUZA KADAR KALBİMDE OLACAK

Helton Leite, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Antalyaspor’a bana verdiği fırsattan dolayı teşekkür ederim. Bu formayı giydiğim her dakikadan ve geçirdiğimiz sezonlardan gerçekten gurur duyuyorum. Antalya’da bulduğum büyük futbol ailesinin taraftarlarım, takım arkadaşlarım, çalışanlarım ve yönetmenlerim desteğiyle hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım. Seni sonsuza kadar kalbimde saklayacağım ve şimdi ayrılıyorum. Mütevazi ve şükranla, en iyi dileklerimle hoşça kal diyorum. Tanrı bu büyük kulübü kutsasın ve her geçen gün daha çok başarı versin”.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 10 Haziran, 2024 12:11
  • Güncellenme Tarihi: 10 Haziran, 2024 12:11