Muratpaşalı Marina Markova İtalya’ya transfer oldu

Görkem Dellal

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’un sayı kraliçesi voleybolcusu Marina Markova, İtalya Ligi’nde mücadele eden Igor Gorgonzola Novara’ya transfer etti. Markova, “Uzaktan da olsa, ligi tamamlayamadığım Muratpaşa’yı destekleyeceğim” diyerek Türkiye’ye veda etti

Muratpasali-Marina-Markova-Italyaya-transfer-oldu_047c40c7-1aac-478b-ad73-256e0813ad32.webp

Vodafone Sultanlar Ligi’nin sayı kraliçesi Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’un Rus oyuncusu Marina Markova, İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu. Henüz 23 yaşında olmasına rağmen bu sezon ilk kez Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop forması ile gösterdiği performans dikkat çeken Markova, başta Vakıfbank olmak üzere çok sayıda kulübün transfer listesinde yer alıyordu.

HAYAL ETTİĞİM LİGDEYİM

Her hafta bir kulüple adı anılan Rus voleybolcu, hayalinin İtalya’da oynamak olduğunu belirtmişti. İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'nun teklifini kabul eden Marina Markova, dünyanın en iyi liglerinden birinde forma giyeceği için heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Hayal ettiği bir lige gittiğini belirten Rus sporcu, “Kesinlikle her zaman oynamayı hayal ettiğim liglerden biri olan İtalyan Ligi'nde oynama fikri beni gerçekten heyecanlandırıp heveslendiriyor. Bu yeni macera sayesinde büyümeyi ve birçok şey öğrenmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

MURATPAŞA’YA TEŞEKKÜR

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’un, ilk profesyonellik tecrübesi olduğunu belirten Markova, “Türkiye'deki takımım Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'a bana sezonun ilk bölümünü Türkiye Ligi'nde oynama fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Muratpaşa benim ilk profesyonel kulübümdü ve sezonu onlarla tamamlayamadığım için üzgünüm ama uzaktan da olsa onları destekleyeceğim".

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 10 Şubat, 2024 15:14
  • Güncellenme Tarihi: 12 Şubat, 2024 15:36