Bitexen Antalyaspor, U12 Ligi finalinde zaferle taçlandı

Görkem Dellal

Antalya'nın heyecanla beklenen U12 Ligi finali ve kupa töreni gerçekleşti. Bitexen Antalyaspor ile Corendon Alanyaspor arasında oynanan final maçında Bitexen Antalya Spor, 2-0'lık skorla galip gelerek şampiyonluğa ulaştı. Maçtaki goller, 2. dakikada ve 16. dakikada Berat Mustafa Çelik tarafından kaydedildi.


Bitexen-Antalyaspor-U12-Ligi-finalinde-zaferle-taclandi_b8866ef1-c820-4565-af7c-f61ae83107ab.webp

Bitexen Antalyaspor, 13 gruplu mücadelelerin ardından zorlu bir finalde rakibi Corendon Alanya Spor'u mağlup ederek büyük bir başarı elde etti. Tören kapsamında ilk 4'e giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Muratpaşa Gençlik Spor İlçe Müdürü Sırrı Mustafa Mutlu, ASKF Başkanı Metin Bulut, TFF Antalya İl Temsilcisi İsmail Şener, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Antalya İl Başkanı Harun Reşat Çakmak ve sporcu aileleri, törene katılan isimler arasındaydı.

TFF Antalya İl Temsilcisi İsmail Şener, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, ASKF Başkanı Metin Bulut genç futbolculara gelecekleri için başarılar dileyerek gelişimlerini destekleyen herkese teşekkür etti.

Bu büyük başarıyla sona eren U12 Ligi finali, futbolseverlerin ve sporcu ailelerinin coşkusunu ve gururunu yaşattı. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye odaklanan bu tür organizasyonlar, gençlerin sporla buluşmasına önemli katkılarda bulunuyor.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 03 Şubat, 2024 15:51
  • Güncellenme Tarihi: 03 Şubat, 2024 15:54