Antalyaspor'da derbi hazırlığı

Antalya Sektörel

Konya’dan 1 puanla dönen Antalyaspor, 29.hafta maçında Antalya derbisinde ağırlayacağı Alanyaspor’u bekliyor. Konya’dan alınan 1 puanın değerli olduğunu belirten Teknik Sorumlu Groeenndijk, “Alanya maçında tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz” dedi

KNY-AS-24jpg_20230410144444407.webp

Konyaspor ile oynadığı maçtan 1-1’lik beraberlikle dönen Antalyaspor, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı takım, planlarını galibiyet üzerine yapıyor.

TRİBÜNLERİ DOLU BEKLİYORUZ

Alanyaspor maçının çok kritik ve tansiyonu yüksek bir maç olacağını belirten Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, iki takımın da kazanmak istediğini belirtti. Güzel bir atmosfer beklediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “İyi hazırlanıyoruz ve tek amacımız galibiyet. Bu maçta tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Biz de elimizden geleni yapıp taraftarımızı evlerine galibiyetle uğurlamak için 90 dakika maksimum performans sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

KONYA’DAN 1 PUAN KÖTÜ DEĞİL

Konya deplasmanında alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu belirten Alfons Groenendijk, şunları söyledi: “Son iki deplasmanda Beşiktaş ile berabere kalıp, Adana Demirspor’a yenilmiştik. Bu maçtan puansız ayrılmamız bize yakışmazdı. İlk yarıda iyi oynayıp geri düşmemize rağmen eşitliği sağladık. 2.yarıda ise tempo düştü ve iki takım da üstünlük sağlamakta zorlandı. Çok sayıda pozisyona girip 3 puanı kaçırdığımız bir maçta, son dakikada kalemizde çok tehlikeli bir pozisyon yaşadık. O golü yesek puansız da dönebilirdik. Bu nedenle 1 puan kötü değil”.

Hasan YAVAŞLAR


  • Yayımlanma Tarihi: 10 Nisan, 2023 15:00