Golf sporunun adresi ‘Antalya’

Antalya Sektörel

Antalya, eşsiz doğal ve tarihi dokusu ile uygun coğrafi koşullarının yanında, golf sporu ve turizmi adına gerçekleştirilen yatırımlar sonrası art arda hizmete giren nitelikli tesis ve uluslararası standartlardaki sahalarıyla, yurt içi ve dünyadan çok sayıda golf severin buluşma noktası oluyor.

0a700270-fbcd-4779-8427-14a8f22a0dd8.webp

Antalya'nın spor turizminde önemli bir destinasyon olarak parlamasını sağlayan spor branşlarından biri de golftür. 2008 yılında Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından  Avrupa'da Yılın En İyi Golf Bölgesi ödülüne layık görülen  Belek'te yıl içinde 50'nin üzerinde ulusal ve uluslararası düzeyde turnuva düzenlenmektedir.

GOLF SEVERLERİ AĞIRLIYOR

Uluslararası düzeydeki golf turnuvalarına ev sahipliği yapan Antalya'nın Serik ilçesinde konumlanan Belek turizm bölgesi, ülkemizin en önemli golf turizmi destinasyonudur. Bölgede, zengin yeme – içme, alışveriş ve eğlence olanaklarıyla bütünleşik, yüksek kalitede hizmet veren konaklama tesisleriyle bir arada kurulan ve doğa ile iç içe düzenlenen golf sahaları, Antalya'ya gelen golf severlere hem spor hem de eğlenceli ve keyif dolu bir tatil fırsatı sunmaktadır.

Haber: Gözde DOLAYMAN


  • Yayımlanma Tarihi: 11 Haziran, 2023 18:55
  • Güncellenme Tarihi: 11 Haziran, 2023 18:55