TARMAKBİR’de görev değişimi

Antalya Sektörel

Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçı Birliği’nde 3 dönemdir başkanlık yapan Şenol Önal, koltuğu Gökhan Bayramoğlu’na devretti. Bayramoğlu, yönetiminde sektöründe söz sahibi 12 isme yer verdi

0ce08c9d-834d-4c1a-8584-a6f075789e17.webp

Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçı Birliği (TARMAKBİR) 31. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Ziya Altınöz’ün yaptığı genel kurulda, divanı ise Ahmet Keresteci ve Sefa Özdemir yaptı. Genel kurulda, 3 dönemdir TARMAKBİR başkanlığı yapan Şenol Önal koltuğu Gökhan Bayramoğlu’na devretti. Görev süresi içinde destek veren üyelere teşekkür eden Şenol Önal, tarım sektörünün tüm paydaşlarına katkıları nedeni ile teşekkür etti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Şenol Önal’dan görevi devralan Gökhan Bayramoğlu, sektöre faydalı işler yapabilmek için ekip olarak elinden geleni yapacağını söyledi. Gökhan Bayramoğlu başkanlığındaki TARMAKBİR’in Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu: Bilgin Türkay, Mehmet Aslantaş, Sedat Duman, Mete Has, A.Mümtaz Özalp, Ferhat Önal, Ömer Faruk Dönder, Güven Çetin, Ahmet Kurt, Mustafa Oruç, Halim Tosun, Nazmi Yarış.

Haber: Gülşah Gürsoy


  • Yayımlanma Tarihi: 08 Haziran, 2023 18:54
  • Güncellenme Tarihi: 08 Haziran, 2023 18:54