Süper Lig’deki en zor sezondu

Görkem Dellal

Olağanüstü Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçilen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Süper Lig’deki 7. sezonumuz. İlk kez futbolcu satamadık ve en zor sezonu mucizevi şekilde tamamlayabildik” dedi

ee8e47f5-d2e0-4e86-8cbc-52708157d842.webp

Alanyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Genel Kurul’da Başkan Hasan Çavuşoğlu, yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonu’nda yapılan genel kurulda Divan başkanlığını Cengiz Aydoğan yaptı. 12 yıldır kulüp başkanlığı yapan Hasan Çavuşoğlu, bu süreçteki destekleri için Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

MUCİZE BİR SEZON GEÇİRDİK

Süper Lig’de 7 sezonu geride bıraktıklarını belirten Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Alanyaspor’un Süper Lig’de 7’nci yılını bitirmesi bana göre bir mucize. Süper Lig’de kaldığımız süre de futbolcu alıp satarak ayakta aldık. İlk kez bu sezon futbolcu satışımız olmadı ve en zor sezonu geçirdik. Futbol akademisi kurarak alt yapıya daha çok önem vermeye başladık. Daha çok futbolcu yetiştirmemiz için çalışacağız. Bütün bunları yaparken taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmemiz lazım.” dedi. 

YÖNETİM KURULU 48 KİŞİYE ÇIKTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaymakam Fatih Ürkmezer’in konuşmalarının, yönetim kurulunun faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Yönetim kurulu üye sayısının 37'den 48’e çıkarılması için verilen tüzük değişikliği önergesi kabul edildi. Oylamanın ardından seçimlere geçildi ve tek liste ile delegelerin huzurun acıkan Hasan Çavuşoğlu, oy birliğiyle yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

 

İŞTE ALANYASPOR YÖNETİMİ

Alanyaspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Cebeci, Ahmet Çiğdem, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ahmet Ali Yüksel, Ali Baki Boz, Anıl Övençoğlu, Aycan Fenercioğlu, Bilal Gömeç, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Fahri Gürses, Fatih Göçmenoğulları, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Güven Yıldırım, Hasan Özcan, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Murat Kayacan, İsmet Erdemir, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Metin Kırbıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nihat Tufan, Oğuz Keser, Ramazan Caner, Sefa Ertuğ, Selami Fazlıoğlu, Seyfettin Yer, Veysi Aladağ, Yakup Şimşek, Ziya Gen.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 27 Haziran, 2023 13:09
  • Güncellenme Tarihi: 27 Haziran, 2023 13:09