Sultanların son rakibi Nilüfer

Görkem Dellal

Normal sezonu 8’inci sırada tamamlayan, 5’incilik maçında Kuzeyboru’ya iki maçta da yenilerek elenen Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, 7’ncilik maçında Nilüfer Belediyespor ile 2 maç daha oynayacak

Sultanlarin-son-rakibi-Nilufer_59b0feee-31c8-4b7f-b53c-a17a5b814f7f.webp

İlk kez mücadele ettiği Vodafone Sultanlar Ligi’nde normal sezonu 8.sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazanan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, ilk turda istediğini bulamadı. 5’incilik için oynadığı ilk turda Kuzeyboru ile karşılaşan Antalya ekibi, kendi sahasında 3-0 kaybettiği maçın rövanşında da rakibine 3-1 yenilerek elendi. Bu sonuçla Muratpaşa’nın Avrupa Kupalarına katılma şansı ortadan kalkmış oldu.

7’NCİLİK MAÇI NİLÜFER BELEDİYE İLE

5’incilik hedefinden kopan Muratpaşa, 7’incilik maçı oynama hakkı kazandı. Diğer eşleşmede Galatasaray Daikin’e elenen Nilüfer Belediyespor ile 7’ncilik maçı oynayacak olan Paşanın Sultanları, hazırlıklarını sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi, Nilüfer Belediyespor ile ilk maçını 10 Nisan’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda, ikinci maçı ise 13 Nisan’da Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 07 Nisan, 2024 15:44