Sultanlar play-off serisine hazırlanıyor

Görkem Dellal

Sultanlar Ligi’ni 8’inci sırada bitiren ve play-off oynama hakkı kazanan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, Kuzeyboru ile oynayacağı ilk tur maçlarını kazanarak final turuna kalmak istiyor. İlk maç 2 Nisan’da Antalya’da, ikinci maç ise 5 Nisan’da Aksaray’da oynanacak

Sultanlar-play-off-serisine-hazirlaniyor_7c6f7f14-397a-48a6-bc23-17b7c10bedd2.webp

Vodafone Sultanlar Ligi’ni 8.sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazanan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, Kuzeyboru ile yapacağı iki maça hazırlanıyor. İki takım arasındaki ilk maç 2 Nisan Salı günü Antalya’da saat 17:00’de, ikinci maç ise 5 Nisan Cuma günü Aksaray’da yine aynı saatte oynanacak. İki maç sonunda eşitlik bozulmazsa üçüncü maç oynanacak.

KUZEYBORU İLE İKİ MAÇ

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile Kuzeyboru arasında oynanacak play-off maçlarının kazananı, Nilüfer belediyespor-Galatasaray Daikin eşleşmesinin galibi ile oynayacak ve bu eşleşmenin kazananı ligi 5’inci olarak tamamlayacak. Ligi 5’inci tamamlayan ekip ise Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde edecek. Kuzeyboru ile oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa, ilk yılında başarılı olarak Avrupa Kupalarına katılmak istiyor.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 30 Mart, 2024 14:21