Son Avrupa şampiyonu kepenk mi kapatıyor?

Görkem Dellal

Geçtiğimiz sezonun Avrupa Şampiyonu, bu sezon da Süper Lig’in namağlup lideri Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı yol ayrımında. Oyuncularla bir toplantı yapan Belediye Başkanı Cem Kotan'ın, gelecek sezon için küçülmeyi veya kapanmayı düşündüklerini söylediği öğrenildi

Son-Avrupa-sampiyonu-kepenk-kapatiyor_e8a3bf2b-c74e-45c2-8e78-4cc54cd7ad96.webp

Son EHF CUP şampiyonu ve Süper Lig’in namağlup lideri Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, kapanma tehlikesi ile karşı karşıya… Hentbolcularla bir toplantı yapan Belediye Başkanı Cem Kotan'ın, geçmiş yönetimden 11 Milyon TL borç devraldıklarını ve takımın bütçesinin yüksek olduğunu belirterek küçülme ve kapanma konusunda önümüzdeki günlerde karar vereeklerini söylediği öğrenildi.

BÜTÇE DÜŞECEK VEYA KAPANACAK

Takımın bütçesinin yüksek olduğunu belirten Kotan'ın, Türkiye’de ve Avrupa’da tarih yazan ekip ile ilgili önümüzdeki süreçte bir karar alacaklarını belirttiği, düşük bütçeli, genç bir kadro ile yola devam edebileceklerini veya hentbol takımından vazgeçebileceklerini belirttiği öğrenildi.

4 OYUNCU AYRILMIŞTI

Yerel seçim sürecinde dağılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Konyaaltı Belediyespor’da, eski yönetim isteyen oyuncuyu gönderebileceklerini belirtmiş ve 4 önemli hentbolcu takımdan ayrılmıştı. Milli Takım’da da forma giyen isimlerden kaleci Yağmur Bembeyaz Üsküdar Belediyespor’a, Bilgenur Öztürk ve Dönegül Bozdoğan Bursa Büyükşehir Belediyespor’a, Beyza İrem Türkoğlu da Polonya ligine transfer olmuştu. Hamile olduğu için kaptan Monica Janeska Kıldan’dan da yararlanamayan Konyaaltı, sezonu 11 oyuncu ile sürdürüyor.

19 MAÇINI DA KAZANDI

Ligde oynadığı 19 maçını da kazanan Konyaaltı, normal sezonun son maçında hafta sonu İzmir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Mavi Kelebekler, play-off’ları ve Türkiye Kupası’nı da başarıyla tamamlayarak sezonu 2 kupa ile bitirmeyi amaçlıyor. Belediye Başkanı Cem Kotan’ın, “Küçülebiliriz veya kapanabiliriz” sözleri ile geleceği belirsiz hale gelen hentbol takımı, 2024-2025 sezonu öncesi yol ayrımında bulunuyor.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 26 Nisan, 2024 11:44
  • Güncellenme Tarihi: 26 Nisan, 2024 12:03