Son Avrupa şampiyonu kayyuma kalıyor

Gülşah Gürsoy

Ligde normal sezonu ve Türkiye Kupası’nda oynadığı tüm maçları kazanarak tarihi bir başarı elde eden Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, şampiyonluk etabı ilk tur maçlarında Yenimahalle’ye yenilerek elendi. Bu arada genel kurulda yönetime talip çıkmaması nedeni ile kulübün kayyuma kalması bekleniyor

Son-Avrupa-sampiyonu-kayyuma-kaliyor_2e616b6b-7bf7-45c8-a314-f886ca965a60.webp

Son Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF CUP) Şampiyonu ve bu sezonun Türkiye Kupası Şampiyonu Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, adım adım kapanıyor. Belediye seçimlerinin ardından yönetim belirsizliği yaşayan Mavi Kelebekler ortada kaldı. Yapılan ilk genel kurulda çoğunluk sağlanamazken, ikinci genel kurulda yönetime talip olmadı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın, geçmişten gelen borçlar nedeni ile kulübü almak istememesi nedeni ile kulübün kayyuma kalması bekleniyor.

YENİ HEDEF; ÜÇÜNCÜLÜK

Bu arada ligde normal sezonu namağlup lider tamamlayan ve Şampiyonluk etabı maçlarına kalan Konyaaltı, Yenimahalle Belediyespor ile oynadığı 2 maça da zor şartlarda çıktı. 5 aydır maaş alamayan hentbolculara, geçtiğimiz hafta 1’er maaş ödeme yapıldı. Sezon içinde 4 önemli oyuncu ile yollarını ayıran Konyaaltı, Yenimahalle ile oynadığı iki maçı da kaybederek şampiyonluk şansını kaybetti. Önceki gün oynadığı ikinci maçın ilk yarısını 24-16 geride bitiren Mavi Kelebekler, maçı da 43-37 kaybetti. Antalya temsilcisi, diğer eşleşmenin mağlubu Kastamonu Belediyespor ile Cumartesi ve Salı günü Antalya’da iki maç oynayacak ve bu eşleşmenin galibi sezonu üçüncü olarak tamamlayacak.

Haber: Gülşah GÜRSOY


  • Yayımlanma Tarihi: 15 Mayıs, 2024 12:02
  • Güncellenme Tarihi: 27 Mayıs, 2024 11:49