Rüya 1 yıl sürdü… Sultanlar Antalya’dan gidiyor

Gözde Dolayman

Muratpaşa Belediyesi ile Sigorta Shop yönetimleri arasında yapılan görüşmelerde 2024-2025 sezonu için anlaşma çıkmadı. Takımın önümüzdeki sezon Ankara veya Manisa’da maçlarına çıkması bekleniyor

Ruya-1-yil-surdu-Sultanlar-Antalyadan-gidiyor_38661eaf-71fc-41a7-bf27-9dd2f8b64130.webp

Geçtiğimiz sezon Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele ederek Antalya’yı ilk kez Sultanlar Ligi’nde temsil eden Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı Antalya’dan gidiyor.

GÖRÜŞMELERDEN ANLAŞMA ÇIKMADI

Muratpaşa Belediyesi ile Sigorta Shop arasında yapılan görüşmelerden anlaşma çıkmadı ve taraflar yol ayrılığı kararı verdi. Anlaşma çıkmayınca Sigorta Shop Yönetimi, takımı başka şehre taşıma kararı aldı. Kadın Voleybol Takımı’nın 2024-2025 sezonunda Ankara veya Manisa’da maçlara çıkması bekleniyor. Konuyla ilgili önümüzdeki hafta resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

BAŞKANLARDAN AÇIKLMA

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, giderlerin çok arttığını ve yeni sponsor desteği beklediklerini açıklamıştı. Sigorta Shop Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kaya da, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyük işler büyük şehirde yapılır” diyerek takımı daha büyük bir şehre taşıyacağı imasında bulunmuştu.

Haber: Gözde Dolayman


  • Yayımlanma Tarihi: 10 Mayıs, 2024 12:01