Paşa’nın yeni Markovası; Julia Sangiacomo

Görkem Dellal

Sultanlar Ligi’ndeki ilk sezonunda 21 yaşındaki Rus oyuncu Marina Markova ile başarılı olan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, yeni ‘Markova’sını yine Amerikan Kolej Ligi’nden buldu. Antalya ekibi 2002 doğumlu ve 1,96 metre uzunluğundaki Julia Sangiacomo ile her konuda anlaştı.

Pasanin-yeni-Markovasi-Julia-Sangiacomo_f274cd67-b350-4f05-aaed-58f93b5acde6.webp

PLAY-OFF'TA RAKİP KUZEYBORU

Vodafone Sultanlar Ligi’nde ilk kez mücadele etmesine rağmen normal sezonu 8.sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazanan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, play-off turunca Kuzeyboru ile eşleşti. Diğer eşleşme ise Nilüfer Belediyespor-Galatasaray Daikin arasında oldu. İlk maçların 2 Nisan’da, ikinci maçların 5 Nisan’da oynanacağı play-off maçlarından sonra, kazananlar 5’ncilik, kaybedenler ise 7’ncilik maçı oynayacak. Bu maçlar ise 10 ve 13 Nisan tarihlerinde oynanacak.

JULİA SANGİACOMO İLE ANLAŞILDI

Bu arada Muratpaşa Belediyespor’un ilk sezonunda elde ettiği başarının mimarları olarak, İtalya Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara’ya 130 Bin Euro’ya satılan Marina Markova gösteriliyor. Rus oyuncu takımdan ayrıldıktan sonra file dibinde yaşadığı soruna çözüm bulamayan Antalya ekibi, yeni Markova için yine Amerikan Kolej Ligi’ne yöneldi. Nortwestern Üniversitesi’nde forma giyen 1,96 metre boyundaki Julia Sangiacomo ile prensipte anlaşan Antalya ekibi, oyuncu ile her konuda anlaşma sağladı. 2002 doğumlu Julia Sangiacomo’dan yeni bir Marina Markova performansı bekleyen Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, genç ve yetenekli oyuncu takibini sürdürüyor.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 21 Mart, 2024 13:47
  • Güncellenme Tarihi: 23 Mart, 2024 18:48