Metin Bulut'tan Başkan Sözen'e plaket

Görkem Dellal

ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, İbradı Ormana Spor Köyü'nün yapımına destek veren Manavgat Belediye Başknı Şükrü Sözen'e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi

Metin-Buluttan-Baskan-Sozene-plaket_28d86c92-b6f2-4d39-b126-d66e6b359f75.webp

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) kısa sürede yapımını tamamlayarak gençlerin kullanımına açtığı İbradı Ormana Spor Köyü'ne katkı veren isimlere teşekkür plaketleri veriliyor. Spor köyünün yapımında önemli katkıları olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e, ASKF Genel Başkanı Metin Bulut tarafından teşekkür plaketi verildi. Öxlwdmdl Amatör Lig'de (BAL) oynanan Manavgat Belediyespor-Döşenealtı Belediyespor karşılaşmasını yerinde izleyen ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, karşılaşmadan önce Sözen'in plaketini takdin etti.

MAÇ ÖNCESİ PLAKET TAKDİMİ

İbradı Ormana Spor Köyü'nün yapımı aşamasında Manavgat Belediyesi'nin önemli desteğini gördüklerini belirten Başkan Bulut, "Çok sayıda kurum ve kuruluştan olduğu gibi Manavgat Belediyesi'nden de maddi ve manevi çok destek gördük. Bugün İbradı Ormana'da çocuklar spor yapabiliyorsa, bunda çok sayıda kurum ve kişinin katkısı var. Manavgat Belediyesi'ne ve Başkan Şükrü Sözen'e de bu noktada verdikleri destek nedeni ile teşekkür ediyorum" dedi.  Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de, özellikle gençlere yapılar yatırımlara önem verdiklerini belirterek, tesisin yapımına öncülük yapan ASKF Genel Başkanı Metin Bulut'a teşekkür etti.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 28 Ekim, 2023 14:24