Mavi kelebekler erken finale çıkıyor

Görkem Dellal

Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası 4’lü finalleri Ankara’da başlıyor. Konyaaltı Belediyespor, ligdeki en önemli rakibi Kastamonu Belediyespor ile saat 15:00’te karşılaşacak. Kazanan ekip finale çıkacak

Mavi-kelebekler-erken-finale-cikiyor_95373faf-48b0-4eda-92a6-54ddb99512c4.webp

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları, 4 Mayıs’ta Ankara’da oynanacak. Konyaaltı Belediyespor’un da yer aldığı 4’lü finallerde, kazananlar şampiyonluk, kaybedenler ise 3’üncülük maçı oynayacak. Antalya ekibi, erken final olarak adlandırılan turda en büyük rakibi Kastamonu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

RAKİP KASTAMONU BELEDİYESPOR

Ligde normal sezonu namağlup lider tamamlayan Konyaaltı Belediyespor, en güçlü rakibi olarak gösterilen Kastamonu Belediyespor ile eşleşti. Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak Konyaaltı Belediyespor-Kastamonu Belediyespor maçı saat 15:00’te başlayacak. Dörtlü finalin diğer maçında ise Yalıkavak Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak Dörtlü finallerde galip gelen takımlar şampiyonluk, kaybeden takımlar ise üçüncülük maçına çıkacak.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 03 Mayıs, 2024 14:10