Mavi Kelebekler Üsküdar deplasmanında

Görkem Dellal

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde oynadığı 16 maçı da kazanan Konyaaltı, 17.hafta maçında yarın Üsküdar’a konuk olacak. Çamlıca Spor Salonu’ndaki müsabaka saat 16:00’da başlayacak

Mavi-Kelebekler-Uskudar-deplasmaninda_8301528c-0cb9-4fac-a6e4-843fadee98a8.webp

Bu sezon ligde ve kupada oynadığı tüm maçlarını kazanarak iki kulvarda da namağlup Türkiye Şampiyonluğuna koşan Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig’deki 17.maçında 17 Mart Pazar günü deplasmanda Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 16 maçı da farklı kazanan Antalya ekibi, normal sezonu namağlup zirvede tamamlamak ve play-off’lara en avantajlı şekilde girmek istiyor.

KELEBEKLER NAMAĞLUP LİDER

Konyaaltı Belediyespor ile Üsküdar Belediyespor arasındaki karşılaşma 17 Mart Pazar günü saat 16:00’da Çamlıca Spor Salonu’nda oynanacak. Müsabaka öncesi Konyaaltı Belediyespor, 16 maçını da kazanarak 32 puanla liderliğini sürdürürken, 16 maçın 9’unu kazanıp 18 puanı bulunan Üsküdar Belediyespor ile 5.sırada bulunuyor.

HEDEF LİG VE KUPA ŞAMPİYONLUĞU

Yaşadığı yönetim krizi sonucu 4 önemli oyuncusunu göndermek zorunda kalan ve 10 hentbolcu ile yoluna devam eden Konyaaltı Belediyespor, buna rağmen henüz kayıp vermedi. Milli maç arasından sonra Üsküdar deplasmanına çıkacak olan Mavi Kelebekler, geçtiğimiz sezon müzesine götürdüğü EHF CUP’un ardından, bu sezon da lig ve kupa şampiyonluğunu elde etmek istiyor.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 16 Mart, 2024 14:35